SC Romracord SRL-Cluj

"Un utilaj eficient,fiabil,simplu de utilizat.Cel mai bun raport calitate-pret."

SC Marconstruct Impex SRL –Ilfov

„Firma noastra este o firma consacrata in domeniul forajelor.Detinem cele mai noi tehnologii la executarea forajelor orizontale dirijate si a lucrarilor de drumuri.Am ramas placut impresionati de avantajele acestui aparat.Recomand si datorita raportului calitate-pret.”

SC Acim SA – Bucuresti

„Am achizitonat modelul electric deoarece firma noastra detinea generator trifazat.Am observat de la inceput avantajul acestui model deoarece are rotire inversa a sensului de lucru fapt ce ajuta  mult la scoaterea burghielor din pamant.Totodata suntem multumiti de varietatea burghielor cu care acest aparat poate fora de la 130mm pana la 300mm.Am achizitionat chiar si un cap largitor de 350mm pentru lucrari mai speciale.”

SC TMUCB SA – Braila

„Am achizitionat doua foreze orizontale electrice de la firma Sc Eurokomax Srl.Suntem foarte multumit de aceste aparate. Printre avantaje tin sa enumar fiabilitatea acestui aparat, distanta de lucru(pana la 15m) si faptul ca este usor de manipulat si transportat.Fiind detasabila incape intr-o masina mica utilitara.”

Forezele, in functie de model, pot fi folosite pentru lucrari de foraj pe orizontala sau pe verticala. Datorita greutatii reduse se pot folosi cu usurinta la orice fel de lucrari de la constructii civile la cele industriale.

Forezele de mana orizontale fac posibil sa sfredelim fara demolarea unui pavaj solid, sau a altor obstacole de la suprafata. Astfel putem construi repede si cu eficacitate conducte de apa, gaz, ap reziduala, curent si altele. Distanta maxima de actionare a sfredelului este de 15metrii. Pot fi utilizate in soluri de duritate diferita. Sunt comercializate cu 10 buc. prajini de foraj, a cate 1 metru fiecare, cap de sfredel, bara de avansare, rigla de ghidare. Masinile pot fi comandate cu prajina de foraj de 130, 200, 250 mm diametru.Respectiv este posibilitate de largire de la 250 mm la 300  mm cu un nou model de cap largitor.

 

Etapele montarii forezei orizontale pe motor termic:

Santul de pornire este acel loc, in care montam masina de forat si de unde incepem forajul.     Santul de pornire trebuie sa aiba minim 2,5 metri lungime si 0,6 metri latime.

Fixarea sinei de ghidare se face cu ajutorul cuiului de fixare, batut prin orificiul aflat pe sina. 

Se monteaza prima prajina de forare pe mandrina.

Aici putem folosi si piulite tip fluture, in vederea unei demontari ulterioare mai usoare. La celelalte legaturi, intre prajini si la cap, este obligatorie utilizarea piulitei normale si a saibei tip grover! Pentru a nu se dessuruba sub pamant.

Operatorul va regla cu ajutorul nivelei unghiul de inclinatie a tijei de forare.

Operatorul porneste motorul si apasa acceleratia, se porneste rotirea spre dreapta a burghiului. Agata bara pentru avans in sina, si asigur avansul prin impingerea treptata a barei spre inainte. Astfel capul si prima tija de forare patrunde din ce in ce mai mult in sol. Pe baza experientei noastre, la prajinile de forare cu diametrul de pana la 250 mm se poate utiliza, fara efort deosebit, avansul manual. Nu exista pericolul de a gresi, in plus operatorul simte daca capul de forare se atinge de alte utilitati, astfel se poate elimina producerea de pagube.

Prajina introdusa deja in orificiu se demonteaza de la mandrina masinii, se trage in spate masina.

Se elimina pamantul adunat in urma forarii

Se monteaza urmatoarea prajina, intre cea aflata in orificiu si mandrina.

Cand capul de forare apare in santul de iesire, (adica ati reusit perforarea), puteti incepe sa extrageti prajinile de forare.

Operatorul reduce turatia masinii, agata bara pentru avans in carlig, dupa care trage in spate treptat masina. Operatorul demonteaza prajina extrasa, aflata intre mandrina masinii si prajina ramasa inca in pamant, o scoate din sant, dupa care conecteaza masina la prajina ramasa in pamant, urmand sa continue extragerea cu turatie redusa, tragand masina cu ajutorul barei de avans. Acest proces se repeta pana la extragerea din pamant a tuturor prajinilor.

Disponibil
Pret net
RON 14 445
Pret brut
RON 17 190
Buc
Disponibil
Pret net
RON 14 866
Pret brut
RON 17 690
Buc
Disponibil
Pret net
RON 17 395
Pret brut
RON 20 700
Buc
La comanda
Pret net
RON 11 765
Pret brut
RON 14 000
Buc
Disponibil
Pret net
RON 10 000
Pret brut
RON 11 900
Buc
Disponibil
Pret net
RON 9 655
Pret brut
RON 11 490
Buc
Disponibil
Pret net
RON 588
Pret brut
RON 700
Disponibil
Pret net
RON 470
Pret brut
RON 559
Disponibil
Pret net
RON 352
Pret brut
RON 419
Disponibil
Pret net
RON 1 050
Pret brut
RON 1 250
Disponibil
Pret net
RON 1 681
Pret brut
RON 2 000
Buc
Disponibil
Pret net
RON 2 092
Pret brut
RON 2 489
Buc
Disponibil
Pret net
RON 408
Pret brut
RON 485
Buc
Disponibil
Pret net
RON 240
Pret brut
RON 285
Buc
Disponibil
Pret net
RON 399
Pret brut
RON 475
Buc
  • 1
  • 2
  • 3