Model - G-1

 

Semanatoarea Mod. G-1 poate fi montata pe utilaje agricole echipate cu sistem hidraulic. Modelul G-1 este un produs derivat din modelele de baza K-1 si K-2. La acest model manerul este inlocuit de un brat articulat care poate fi cuplat la utilajele agricole. Pe utilaj se pot monta mai multe semanatori, fiecare din ele miscanduse independent de celelalte. Cu aceasta metoda se pot  prelucra suprafete mari de teren cu precizia semanatorii manuale.Distanta minima intre randuri este de 35 cm.La un ansamblu de doua semanatori paralele si o semanatoare in fata aceasta distanta se injumatateste.

 

Model - G-2

 

La acest tip unitatile de semanat se cupleaza la barna de tractiune cu brat articulat. Astfel elementele functioneaza independent unul de celalalt si urmaresc neuniformitatile de pe suprafata solului. Unitatea de semanat este angrenat de pe roată, cu curea trapezoidala. Roata de actionare indeplineste si functie de tasare.Distanta minima intre randuri este de 15 cm(cu brate inercalate).

 

Model - GS-2

 

Semanatoare GS-2
Acest model este recomandat pentru soluri nispoase, bine prelucrate.
In imaginile de mai jos puteti vedea semanatoarea tractata GS-2(ultimele doua imagini), montata pe sase sectii la distanta de 20 cm fiecare pentru seminte de legume.
Trei sectii sunt cuplate cu un brat mai scurt iar celelalte trei cu un brat mai lung. In acest fel se poate obtine distanta de 18-20 cm intre randuri.

La comanda
Pret net
RON 856
Pret brut
RON 1 019
Buc
Disponibil
Pret net
RON 907
Pret brut
RON 1 079
Buc