Producatori
 

AERIAL (Dantherm Group)

Cu peste 25 de ani de experiență, compania din Hamburg este unul dintre cei mai importanți jucători europeni pe piața dezumidificatoarelor și a uscătoarelor. Achiziția AERIAL a fost o altă etapă importantă în viața grupului danez Dantherm, dar acestea rămân angajate în producția în Germania și sunt prezente pe piață ca un brand independent, bazându-se pe punctele forte ale celuilalt. Cu tehnologie sofisticată, idei inovatoare și o abordare creativă - atât pe plan intern, cât și pe plan extern - acestea sunt prezente în sectoarele clădirii și restaurării daunelor cauzate de apă, gestionării apei, refrigerării și climatizării. Scopul lor este de a asigura satisfacția maximă a clienților și o valoare adăugată excepțională, cu standarde de producție germane de calitate, care au loc în întregime în cadrul companiei, de la prima versiune până la produsul final, sub control strict. Dezumidificatoarele de adsorbție aeriană, uscătoarele de aer și de rufe, purificatoarele de aer și schimbătoarele de aer și-au dovedit valoarea nu numai în testarea continuă, ci și pe piață de mai mulți ani, precum și în așteptările de calitate ale Eurokomax.

Agro-Wikt

Agro-Wikt, o companie cu sediul în Polonia, a fost un jucător cheie pe piața Europei Centrale și de Est de la înființarea sa în 1975. Inițial, în principal mașinile agricole și-au format profilul, apoi în 1998 au început producția de mașini de amestecat beton - succesul lor a fost neîntrerupt de atunci. Aproximativ 15.000 de mixere sunt produse anual cu șase tipuri de dimensiuni de tambur, de la 130 la 320 de litri, cu motoare electrice monofazate sau trifazate. Betonierele sunt disponibile în două modele diferite, cadrul mai puternic BWA și BWJ ușor.
 
Specialiștii cu multe decenii de experiență la fabrica Opczno de la Agro-Wikt produc, de asemenea, piese pentru mașini și asamblează malaxoare de beton. Scopul principal al companiei este de a produce produse de cea mai bună calitate și satisfacția completă a clienților - încerc să îndeplinesc nu numai reglementările și cerințele, ci și cerințele specifice ale clienților. O parte semnificativă a produselor lor se îndreaptă către piețele externe. Mașinile robuste sunt însoțitori utili pentru munca de zi cu zi, iar tamburul de amestecare cu angrenaje, înclinat manual, care poate fi oprit în orice poziție, este o soluție populară, căutată.

AGT

Agent Trade a fost înființată în 1994 de doi ingineri cu cunoștințe extinse din industrie, asigurând calitatea tuturor produselor pe care le vând. Obținerea recunoașterii universale a fost o provocare majoră datorită altor jucători de pe piață. Profitând cu succes de acest obstacol, au stabilit noi relații de afaceri cu furnizori cunoscuți din întreaga lume. După aceea, proprietarii companiei au decis să înceapă o nouă eră prin dezvoltarea și distribuirea propriei mărci de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile. Anul 2001 a adus asamblarea și producerea propriei noastre mărci de produse AGT. În această perioadă, au prins viață proiecte care pot fi atribuite relațiilor lor excelente cu dealeri cunoscuți din întreaga lume, precum Honda, Lombardini, B&S, Kohler. Prin asigurarea calității așteptate în Europa, Agent Trade a devenit unul dintre cei mai importanți producători de generatoare de energie portabile și de sudură. Datorită sistemului de control al calității introdus de AGT în 2005, mașinile pe care le fabrică respectă standardul ISO 9001. Generatoarele reprezentate de marca AGT sunt exportate în peste 15 țări din Europa, Asia și Orientul Mijlociu.

Alba

Prima fabrică mică a Alba din Spania a fost înființată în 1957 la Bilbao. Diferențierea și inovația - acestea au fost semnele distinctive ale companiei încă de la înființare și continuă să o caracterizeze acum, cu mai mult de 60 de ani de experiență în spate, activele lor fiind prezente în 52 de țări din întreaga lume.
Cu produsele lor, se străduiesc în permanență să răspundă celor mai noi provocări și așteptărilor clienților - în care se pot baza și pe cele două centre de proiectare și dezvoltare software, situate tot în Spania. De-a lungul anilor, gama lor de produse s-a extins, astfel încât astăzi oferă o gamă largă de utilaje pentru construcții. În Ungaria, sunt cunoscute în principal mașini de prelucrare a armăturilor și scule manuale și un elevator pentru paleți de teren.

Battipav

La înființarea companiei italiene în anii 1970, aceasta a fost identificată exclusiv ca producător de mașini de tăiat țiglă cu role. În 1980, s-a mutat la actualul său sediu din Cotignola și a încercat să facă o diferență în lumea mașinilor de tăiat, inclusiv prin dezvoltarea tăietoarelor de țiglă pe bază de apă. După aproximativ 20 de ani, Battipav a devenit deja liderul în sectorul pompelor submersibile pentru produsele sale. Mai târziu, activitatea de bază a companiei s-a concentrat pe producția, cercetarea și dezvoltarea mașinilor de tăiat pavaje, țiglă și marmură. Succesul lor în domeniul mașinilor de tăiat este de neîntrerupt de 30 de ani acum, datorită produselor lor fabricate și fabricate în întregime italian, care sunt prezente în 90 de țări. Filozofia lor se bazează pe convingerea fermă și importantă că numai produsele de cea mai bună calitate pot fi asumate pe deplin responsabilitate, ceea ce se realizează printr-o serie de controale stricte de calitate. Popularele tăietoare de țiglă portabile asigură tăierea precisă chiar și după mult timp.

Beton Trowel (BT)

Compania din Belgia este cunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate, dar accesibile. Găsim în principal instrumente tradiționale de prelucrare a betonului: răzuitoare și mistriere și mașini: mistriere rotative și duble rotative pentru beton, dar sunt disponibile și produse speciale, cum ar fi pulverizatorul și rolele de degroșare a suprafeței de la EUROKOMAX. Mașinile și instrumentele lor practice, puternice și durabile au devenit de-a lungul anilor cele mai populare piese utilizate pe scară largă pe piață.

Brennenstuhl

Brennenstuhl a fost fondată în Germania în 1958, astfel încât marca reprezintă calitatea și siguranța de mai bine de 60 de ani. Sunt angajați în dezvoltarea și producția de produse electronice și electrotehnice. Datorită dezvoltării continue, au reușit să se extindă în tot mai multe țări europene și să înființeze fabrici, precum Elveția sau Franța. Fiind un furnizor european de frunte de tamburi de cablu, prelungitoare, lămpi și alte instrumente de lucru, Brennenstuhl este nu numai un producător cunoscut, ci și un producător recunoscut în peste 100 de țări.

CALOREX

Grupul danez Dantherm și-a extins calitatea de membru în 2016 cu brandul britanic Calorex, care are o istorie de peste 40 de ani și este cunoscut ca un nume de frunte, în principal pe piața pompelor de căldură pentru piscină. Compania cu sediul la Londra, ca marcă independentă, oferă o gamă de produse inovatoare și de calitate pentru peste 40 de țări, atât pe piețele comerciale, cât și pe cele industriale. Cheia eficienței și durabilității sale este o atenție atentă de la faza de proiectare la producție, datorită unei echipe extinse de ingineri și manageri de produse care aliniază un aspect plăcut cu o specificație interioară modernă. Cu sprijinul profesional al grupului Dantherm, acestea oferă o gamă largă de produse, inclusiv pompe de căldură pentru piscine, dezumidificatoare pentru piscine, pompe de căldură comerciale și industriale, dezumidificatoare, aparate de aer condiționat portabile.

DECA

Deca este unul dintre cei mai importanți producători de aparate de sudură, fiind prezent pe piață din 1972, mai mult de 4 decenii, și cu o poveste de succes în creștere. Misiunea companiei este de a produce aparate de sudură care să satisfacă nevoile tuturor, de la utilizatorul DIY (do-it-yourself) până la sudorul profesionist și calificat. Deca oferă cele mai bune instrumente pentru a asigura o muncă de cea mai bună calitate și cele mai bune rezultate de fiecare dată.

Dr. Schulze

25 de ani de calitate "Made in" Germania

Istoria companiei de Dr. Schulze GmbH incepe in 1981, cand Dr. Reiner Schulze, care mai tarziu a devenit fondatorul companiei, a publicat cercetari stiintifice si practice pe tema "Taiere de minerale grele". El a fondat compania Dr. Schulze in 1984 in Wilnsdorf, North Rhine Westphalia, ca urmare a experientei sale, cu cunostinte de specialitate profunde si cu viziunea unui ghiseu unic pentru servicii complete orientate spre client in domeniul tehnologiei de diamant. Din 1986 Dr. Schulze a inceput sa functioneze ca o societate comerciala.


Din anul 1994, gama sculelor diamantate a fost extinsa prin fabricarea primelor utilaje, astfel compania putea garanta clientilor o gama completa de produse de inalta calitate. Aceasta gama de masini a fost extins cu succes si dezvoltata in continuare. Experienta  in domeniul de proiectare a ajutat compania sa construiasca instrumente usor de utilizat, in conditii de siguranta si de incredere.

Durher

Durher a fost fondată în 1963 ca o afacere de familie. De atunci, a treia generație a familiei fondatoare a lucrat pentru a produce cele mai bune utilaje de construcție sub numele de marcă. Din gama largă de produse pentru construcții, mașinile de îndoit armătura și de tăiere a armăturilor sunt cunoscute și populare în Ungaria. Succesul lor este indicat de faptul că în 1992 li sa acordat un premiu internațional pentru produsele lor de calitate impecabilă. Jumătate din produsele lor sunt vândute în țara de origine, Spania, iar jumătate pe piața internațională.

ENAR

Compania spaniola ENARCO a fost infiintata in 1964 de ctare inginerul Antonio Casals si partenerii sai, si producea scule si echipamente pneumatice sub brandul ENAR. Din 1978 a inceput productia de utilaje pentru vibrarea betonului, ca raspuns la cerintele vremii. 

Produsele fabricate de companie sunt: vibratoarele clasice si de inalta frecventa, riglele nivelatoare vibratoare si riglele nivelatoare manuale. In zilele noastre compania a ajuns in fruntea producatorilor din acest segment.

Momentan productia se desfasoara in Zaragoza pe 10.000 m utili cu 108 muncitori. Cu trecerea timpului compania a devenit specialist in tehnologia de vibrare a betonului, are retea de distributie pe cinci continente si mai multe filiale in diferite locatii.

Principalele produse ENARCO sunt:

Vibratoare de beton: AVMU, DINGO, VPA, VG
Vibratoare de inalta frecventa: SPYDER, COBRA, M
Rigle vibratoare nivelatoare: TORNADO, QX, QZ
Grinzi vibrante: HURACAN
Rigle duble: QGH
Rigle nivelatoare manuale: LR, TR
Vibratoare de cofraj (solicitati catalog): VE
Placi vibratoare (solicitati catalog): PEN
Placi vibratoare reversibile (solicitati catalog): TEN
Maiuri compactoare(solicittai catalog): PC
Cilindrii cu protap: REN

GöçMakSan (GMS)

Istoria GöçMakSan a început cu producția de scule manuale în 1960 în Turcia. Datorită creșterii stabile, a devenit un punct sigur pentru industria construcțiilor. Astăzi, GMS este prezent pe mai multe continente prin fabricarea de mașini de tăiat și călcat fier de diferite capacități. GöçMakSan își exportă mașinile eficiente și fiabile în întreaga lume, care au fost dezvoltate la o înaltă calitate remarcabilă datorită bogăției de experiență acumulată de-a lungul anilor. Datorită gamei largi de produse, a personalului cu mare experiență și a facilităților bine echipate, GMS este lider în industria construcțiilor. GöçMakSan se străduiește în permanență să mențină acest rol și să mențină calitatea mărcii pe care o reprezintă, în acest scop lucrează constant la dezvoltări din ce în ce mai noi.

HEYLO (Dantherm Group)

HEYLO face parte din grupul Dantherm, un producător de sisteme portabile de tratare a aerului. Acesta oferă o soluție ideală atât pentru utilizatorii industriali, cât și pentru cei privați, gestionând și mișcând aerul de mulți ani - fie că este vorba de o utilizare temporară sau industrială, până la soluții specializate. Tehnologia pe care o furnizează permite uscarea pereților, încălzirea șantierelor de construcții, ventilarea încăperilor, filtrarea prafului sau aerisirea corturilor pentru evenimente - în siguranță și în mod eficient, în toată Germania și Europa. Aparatele Heylo sunt dezvoltate și fabricate pentru condiții dificile, pe lângă faptul că oferă un serviciu complet pentru industria construcțiilor: încălzitoare mobile, uscătoare, accesorii, echipamente de măsurare și procese și metode conexe, încercând întotdeauna să atingă obiectivul dorit într-un mod eficient, rentabil și cu economie de resurse.

MASTER (Dantherm Group)

Master Climate Solutions este lider mondial in domeniul aparatelor de tratare aer. Produsele noastre sunt destinate uzului profesionistilor si telul nostru este de a-i ajuta pe acestia sa adapteze mediul de lucru la necesitatile lor in cel mai rapid si simplu mod posibil, cu investitii reduse. Prezenta globala a firmei si experienta indelungata ne pozitioneaza fara dubii pe pozitia de lider pe segmentul aparatelor portabile  pentru tratarea aerului. 

Elementele de baza ale dezvoltarii companiei noastre sunt introducerea de produse noi si inovatii tehnice, cat si mentinerea pozitiei actuale de lider de piata si extinderea pe noi piete.
Echipamentele Master Climate Solutions sunt prima optiune pentru fabrici, santiere, ferme, birouri cat si pentru uz casnic.

Produsele noastre sunt caracterizate prin solutii inovative si tehnologice, utilizare facila cat si calitate ridicata, eficienta si siguranta in exploatare. Datorita caracterului modern a produselor, imbunatatim calitatea aerului si climatului in toate aplicatiile.
Datorita implicarii echipei noastre, suntem capabili sa adaptam produsele cerintelor individuale ale clientilor.Ne preocupam permanent de introducerea de solutii tehnologice inovative pentru a inbunatati functionarea si calitatea aparatelor noastre.
Toate produsele noastre corespund standardelor internationale de calitate si siguranta.

ORIT

Compania olandeza ORIT produce si comercializeaza ghilotine si unelte pentru pavaje de peste 30 ani. Cele mai multe unelte fabricate de partenerul nostru se folosesc la debitarea pavelelor, bordurilor si caramizilor.In afara de aceste produse ORIT produce unelte folosite la miscarea si mutarea pavelelor.Uneltele sunt folosite in special de cei care monteaza pavaje, dar si de cei care lucreaza in alte domenii ale constructiilor.

Ghilotinele ORIT taie perfect pavelele vibropresate. Uneltele se pot caracteriza prin constructie robusta, ergonomica, taiere rapida si precisa. Ghilotinele sunt fabricate din profile de otel prin sudura. Sunt usor de transportat. Cutitele au patru lame, se pot roti si schimba.

PFT

PFT a fost înființată în 1972 la Würzburg de Dr. Alfons Knauf și Karl Knauf, inventatori ai tehnologiei de tencuială cu un singur strat mecanizat. Datorită acestei invenții de pionierat din anii 70, PFT joacă încă un rol semnificativ în industria construcțiilor până în prezent. PFT este un producător european de top de malaxoare și tencuitoare de mortar. În plus față de mașini, fabrică diverse accesorii și piese, completându-și astfel gama de produse. Mașinile producătorului german sunt folosite cu mare succes în toate domeniile industriei construcțiilor. În ceea ce privește piața internațională, PFT este un membru destul de activ în industria construcțiilor, exportând produsele sale de înaltă calitate în peste 40 de țări din întreaga lume.

TROTEC (Dantherm Group)

De la uscare, încălzire și monitorizare a stării de funcționare la aer condiționat, ventilație și purificare a aerului, soluțiile de control al climei de înaltă calitate, precise și ergonomice de la Trotec oferă cea mai confortabilă și durabilă modalitate de a asigura eficiența la locul de muncă și acasă. Fiind unul dintre cei mai importanți experți din Germania, Trotec oferă, de asemenea, inovații de produse personalizate în domeniile uscării aerului, purificării aerului, încălzirii, climatizării, ventilației, instrumentelor de măsurare și sculelor electrice. Zeci de ani de know-how sunt la dispoziția utilizatorului prin intermediul cercetării și dezvoltării proprii și a producției din Germania. Trotec este un partener puternic în industrie, cu o calitate înaltă garantată din Germania, o gamă largă de produse în toate clasele de performanță, consiliere individuală și servicii remarcabile.

Makita

Concernul japonez MAKITA are mai mult de 10 000 de angajati in diferite tari ale lumii, din care cca 3000 lucreaza in sediul central din Japonia. Aztazi MAKITA are retea de distributie si service in toate statele lumii.

 

Anual, in fabrici sunt produse mai multe zeci de milioane de scule electrice, paleta de produse fiind mai mare de 1000 de modele diferite. MAKITA are puncte de productie in Japonia, SUA, Marea Britanie, Germania, China, Canada, si Brazilia. Datorita acestei retele de fabricatie, productia este optima, si produsele sunt accesibile pe tot globul. Din anul 1991, de la cumpararea companiei germane Dolmar GmbH, concernul MAKITA a devenit lider si pe piata uneltelor si echipamentelor forestiere si de gradinarit.

In procesul de fabricatie sunt folosite numai materiale ecologice, reciclabile sau reciclate de cea mai buna calitate. MAKITA este lider de piata in productia sculelor profesionale cu motoare electrice.

Principalele produse MAKITA sunt:

Echipamente forestiere si de gradinarit: tractor de tuns gazon, Masini de tuns gazon electrice si pe benzina, motocoase, motofierastraie electrice, masin de despicat, foreze, etc.
Unelte pentru industria lemnului,
industria metalifera,
scule electrice pentru constructii: masini de gaurit, rotopercutoare, ciocane demolatoare, aspiratoare industriale, polizoare, masini de insurubat, masini de insurubat cu percutie, etc.
tehnologie diamantata: carotiere, etc.
scule electrice cu acumulator: Lithium-Ion
scule pneumatice,
echipamente de masurat cu laser
echipamente de spalare cu presiune.

Concernul MAKITA este membra a grupului EPTA.

Garantia

Fabricantul garanteaza buna functionare a produselor pentru o perioada determinata.Garantia se pierde daca produsul nu a fost folosit conform indicatiilor.

 

Garantia pentru produsele MAKITA este de un an. 
Accesoriile au garantie sase luni - pe baza facturii - exceptie fac bateriile care au garantie de un an.

Hikoki

Fondată în 1948, Hikoki este considerat unul dintre cele mai bune din lume în domeniul său de activitate. Portofoliul de produse Hitachi Koki include unelte electrice și fără fir, precum și unelte de grădină electrice și fără fir, alimentate cu benzină. Acestea oferă sute de modele de burghie, ciocane, ferăstraie cu lanț și mașini de tuns iarba, astfel încât toată lumea să poată găsi piesa care se potrivește cel mai bine muncii și nevoilor lor. Compania este, de asemenea, în fruntea inovației, procesele de producție fiind ajutate și de imprimante 3D și roboți inteligenți și automatizați. Poate că cea mai cunoscută inovație mondială a Hikoki a fost încorporarea motoarelor fără carbon în mașinile-unelte, făcându-le și mai eficiente, mai eficiente din punct de vedere energetic și mai durabile. Filiala maghiară a mărcii a fost înființată în 1999, de unde mașinile sunt exportate în nouă țări din regiune.