Răcitor de aer prin evaporare eficient și durabil pentru răcire locală, uz industrial
Suprafață mare de răcire de aprox. 250 m2 și o rază de răcire de 25 m
Debit mare de aer (22.000 m3/h)
Capacitate mare de răcire (180 dm3)
Carcasă durabilă din plastic
Funcționare silențioasă pentru dimensiunile sale
Mișcare automată a perdelei de aer
Timp de funcționare mai lung datorită rezervorului mare de apă (120 l)
Ușor de deplasat, roți mari cu frâne
Filtre de aer pentru o întreținere ușoară
Viteză reglabilă prin telecomandă
Consum redus de energie electrică
Care sunt avantajele răcitoarelor de aer prin evaporare?
Cum funcționează: Răcitoarele de aer Master folosesc procesul simplu și natural de evaporare a apei pentru a răci aerul. Apa furnizată de pompa din rezervor menține umed filtrul de celuloză de suprafață mare, prin care ventilatorul de mare capacitate aspiră aerul și îl transportă în spațiul care urmează să fie răcit. Evaporarea apei de pe suprafața filtrului reduce temperatura aerului cu până la 5-10°C, permițând aerului proaspăt, mai rece, să intre în încăpere și să înlocuiască aerul cald și învechit. Răcitoarele de aer pot fi utilizate în interiorul și în exteriorul clădirii, chiar și cu ferestrele și ușile deschise, furnizând aer proaspăt și curat în orice moment.
Consum redus de energie, ceea ce duce la costuri de funcționare reduse: consumă cu 80% mai puțină energie electrică decât mașinile cu agent frigorific.
Instalare ușoară, nu necesită instalare
Roți pentru mobilitate ușoară - portabil
Nu este nevoie de instalare - ușor de mutat
Contribuie la curățarea și împrospătarea aerului (fum, praf și mirosuri neplăcute)
Respectă mediul înconjurător, deoarece utilizează doar apă pentru răcire, fără alt agent frigorific sau compresor
Ușor de utilizat și de întreținut
Mișcare automată a lamei clapetei de aer
Pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi
Ionizator pentru purificarea aerului
Alimentare automată cu apă
Poate fi utilizat cu parfumuri
Domenii de aplicare *:
Ateliere, depozite, săli de sport, terase sau chiar restaurante în aer liber, catering, evenimente, etc.
Clădiri sau zone agricole (de exemplu: animale).
* se recomandă utilizarea în zone bine ventilate sau în aer liber