Poate fi utilizat pe tot parcursul anului! Răcitor de aer în timpul verii, umidificator în timpul iernii
4 în 1: răcire a aerului, ventilație, purificare a aerului și umidificare
Suprafața maximă de răcire: 72 m2/180 m3 (în funcție de înălțimea tavanului, amenajare, umiditate) Debitul de aer: 900 m3/h
Răcitorul de aer TROTEC PAE 61 cu telecomandă este convenabil pliabil și oferă aer proaspăt și răcire rapidă în căldura verii, folosind doar tehnologia evaporării naturale!
Datorită consumului redus de energie și designului compact, răcitoarele de aer PAE mobile reprezintă o alternativă valoroasă la sistemele convenționale de aer condiționat.
Avantajele utilizării unui răcitor de aer evaporativ:
Cu consumul lor redus de energie de 100 W
Fără efort de asamblare
Consum redus de energie Cu consum redus de energie Consum redus de energie Cu 4 pachete de gheață furnizate pentru a crește capacitatea de răcire
Mobilitate ridicată și versatilitate de utilizare: curăță și umidifică aerul din cameră
Cu un rezervor de apă generos de 40 de litri sau
Cu racord fix la apă pentru funcționare continuă - nu necesită reumplere
Depozitare simplă și cu economie de spațiu: se pliază ușor de la 98 cm la o dimensiune compactă de 70,5 cm
Ventilatorul este reglabil în patru setări
Telecomandă convenabilă
Funcție de temporizare de 15 ore pentru pornire/oprire automată
Performanță ridicată cu debit de aer de 900 m³/h
Zonă de răcire de până la 72 m² sau 180 m³
Perfect de elegant cu finisajul său alb mat mătăsos
Ușor de transportat datorită mânerului și roților
Practic fără întreținere
Unde este recomandat?
Corturi
Săli de expoziție
Săli de conferință
Săli de evenimente
Cantine
Baruri
Cum funcționează?
Spre deosebire de aparatele de aer condiționat, răcitoarele de aer nu au un sistem de răcire cu compresor, ci răcesc aerul din cameră folosind aerul natural. Tehnologia de răcire eficientă din punct de vedere energetic cu fagure de miere a PAE 61 este cunoscută din natură. Când o briză proaspătă suflă peste pielea umedă, simțiți imediat un efect plăcut de răcire. Acest efect de răcire este creat prin evaporare. Energia termică necesară este extrasă din aerul din încăpere, determinând scăderea simțitoare a temperaturii. Acest principiu natural de răcire este exploatat prin umplerea acestora cu apă rece sau apă cu gheață. Pe măsură ce aerul din cameră trece prin filtrele umede din fagure de albine, acesta este răcit prin eliminarea energiei termice, umezit cu apă rece sau cu apă cu gheață, curățat de particulele de praf sau de părul de animale deranjante din filtrul de aer și evacuat în cameră sub forma unui flux de aer proaspăt și înghețat. Fără utilizarea substanțelor chimice, a compresoarelor frigorifice mari consumatoare de energie și a furtunurilor enervante de evacuare a aerului.
Știați că?
Creșterea umidității la 50% reduce riscul de transmitere a virusurilor. Experții au evaluat cercetările privind rezistența virusurilor (de exemplu, SARS-CoV, MERS-CoV sau SARS-CoV-2 (Covid-19), gripa) și umiditatea. S-a constatat că umiditatea aerului are un efect semnificativ asupra infectivității picăturilor. Aerul uscat din cameră, cu o umiditate relativă sub 40 %, permite micilor picături contaminate cu virusul gripei sau al răcelii să se usuce. În acest fel, agenții patogeni sunt conservați și rămân infecțioși pentru o perioadă foarte lungă de timp. Aerul umidificat îmbunătățește apărarea organismului prin curățarea mai eficientă a căilor respiratorii și prin stimularea sistemului imunitar.